Marmolady i nadzienia cukiernicze
Wsady owocowe,
frużeliny i polewy
owocowe
Marmolady i nadzienia cukiernicze
Produkowane przez nasze przedsiębiorstwo marmolady i nadzienia cukiernicze mają zastosowanie jako dodatek do wyrobów cukierniczych stosowany wewnątrz jak i na zewnątrz. Konsystencja wyrobu za każdym razem uzależniona jest od potrzeb klienta i tak w ofercie posiadamy produkty twarde, gęste, smarowne oraz miękkie, pozwalające dozować je przez najcieńsze nastrzykiwarki do nadzień. Ponadto oferujemy m.in. nadzienia: termostabilne, z cząstkami owoców, do pierników i owocowe gładkie typu "CORSO".
W ciągłej sprzedaży posiadamy marmolady i nadzienia o smakach:
- jabłko z cynamonem tzw. szarlotka
- wieloowocowy
- wiśnia
- truskawka
- malina
- pomarańcza
- śliwka
- cytryna
- kiwi
- czarna porzeczka
- jagoda
inne smaki - na życzenie klienta.
Opakowania
- Wiaderka plastikowe: 13 kg, 25 kg
- Kartony 20 kg
- Beczki 150 kg