Marmolady i nadzienia cukiernicze
Wsady owocowe,
frużeliny i polewy
owocowe
Wsady owocowe, frużeliny i polewy owocowe
Produkowane przez nas wsady owocowe tworzą jednolitą masę z widocznymi niewielkimi lub średnimi kawałkami owoców.
- Frużeliny to duże kawałki owoców w żelu.
- Polewy owocowe cechuje gładka konsystencja.
W zależności od ilości zastosowanych owoców proponujemy produkty o wysokiej jakości oraz w wersji ekonomicznej (z większym dodatkiem aromatów i barwników).
Powyższe produkty znajdują zastosowanie m.in:
- w przemyśle mleczarskim do lodów oraz jako wsady jogurtowe: do maślanki,
jogurtu pitnego, jogurtu z dużymi kawałkami owoców, wsad owocowy
do deseru jogurtowego na dno kubka lub do osobnego pojemniczka,
wsad do serka homogenizowanego, - w przemyśle cukierniczym do ciast, deserów, gofrów
W ciągłej sprzedaż posiadamy wsady, frużeliny i polewy owocowe w nastąpujących smakach:
- jabłkowym
- malinowym
- truskawkowym
- wiśniowym
- czarnej porzeczki
- jagodowym
inne smaki - na życzenie klienta.
Opakowania
- Wiaderka plastikowe: 13 kg, 25 kg
- Beczki 150 kg
- Kontenery 1000 kg